Mikrobiologie pro 2. ročník odborných učilišť a učňovských škol oborů mlékař, lučebník tuků, konzervář

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Němec
Další autoři
František Dvořák, 1920-1985
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
135 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1971
Vydání
2., přeprac. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
Rozmnoženo
Bibliografie
Bibliografie na konci knihy
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0655.559
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0060.110