Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Holas
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
242 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1981
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice pro střední školy (Státní pedagogické nakladatelství)
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000202219
003 CZ BrMZK
005 20110308182719.0
007 ta
008 970107s1981 xr f cze d
040 |a BOA001  |b cze 
080 9 |a 641/642(075.3):377.5:64.024.1 
100 1 |a Holas, Josef  |7 mzk2009533562  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování /  |c Josef Holas 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1981 
300 |a 242 s. 
490 1 |a Učebnice pro střední školy 
830 0 |a Učebnice pro střední školy (Státní pedagogické nakladatelství)  |0 s 
910 |a BOA001  |b PK-0090.911  |b 2-0834.130 
964 |a Příprava pokrmů - technologie - učebnice - školy hotelové střední 
990 |a BK 
996 7 |b 2619396976  |c 2-0834.130  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000202219  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000202219.MZK50000202219000020 
996 7 |b 3119901658  |c PK-0090.911  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000202219  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000202219.MZK50000202219000010