Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 242 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní pedagogické nakladatelství,
1981
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Učebnice pro střední školy (Státní pedagogické nakladatelství)
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000202219 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20110308182719.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 970107s1981 xr f cze d | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
080 | 9 | |a 641/642(075.3):377.5:64.024.1 | |
100 | 1 | |a Holas, Josef |7 mzk2009533562 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování / |c Josef Holas |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní pedagogické nakladatelství, |c 1981 | ||
300 | |a 242 s. | ||
490 | 1 | |a Učebnice pro střední školy | |
830 | 0 | |a Učebnice pro střední školy (Státní pedagogické nakladatelství) |0 s | |
910 | |a BOA001 |b PK-0090.911 |b 2-0834.130 | ||
964 | |a Příprava pokrmů - technologie - učebnice - školy hotelové střední | ||
990 | |a BK | ||
996 | 7 | |b 2619396976 |c 2-0834.130 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 0 |w 000202219 |u 000020 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01000202219.MZK50000202219000020 | |
996 | 7 | |b 3119901658 |c PK-0090.911 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 0 |w 000202219 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01000202219.MZK50000202219000010 |