Žampióny, pěstování a kuchyňská úprava

To chci

Druhé, podstatně doplněné vydání příručky informuje jak o tradičním způsobu, tak i o moderních metodách pěstování žampiónů, límcovky obrovské a hlívy ústřičné. Poslední část je věnována konzervování hub, jejich zpracování apředpisům na jejich kuchyňskou úpravu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloslav Staněk, 1924-1987
Další autoři
Alois Hovadík, 1921-2017
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
227 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1977
Vydání
2. dopl. vyd.
Edice
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

:


MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000151903
003 CZ BrMZK
005 20090603080957.0
007 ta
008 950101s1977 xr f cze d
040 |a BOA001  |b cze 
100 1 |a Staněk, Miloslav,  |d 1924-1987  |7 jk01120853  |4 aut 
245 1 0 |a Žampióny, pěstování a kuchyňská úprava  |c Miloslav Staněk, Miroslav Smotlacha, Alois Hovadík 
250 |a 2. dopl. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní zemědělské nakladatelství,  |c 1977 
300 |a 227 s. 
490 1 |a Rostlinná výroba 
504 |a Obsahuje bibliografii 
700 1 |a Hovadík, Alois,  |d 1921-2017  |7 jk01042509  |4 aut 
700 1 |a Smotlacha, Miroslav,  |d 1920-2007  |7 jk01120142  |4 aut 
830 0 |a Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)  |0 s 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:6f7fc820-33a2-11e2-adb0-005056827e52  |y Digitalizovaný dokument  |x NDK 
910 |a BOA001  |b 1-0629.563-77 
990 |a BK 
991 |b 200905 
996 6 |b 2619954590  |c 1-0629.563-77  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 17  |w 000151903  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000151903.MZK50000151903000010