Maso, masné výrobky, konzervy

To chci

Zbožíznalecká příručka pojednává o charakteru zboží a o požadavcích kladených na jeho jakost. Zabývá se jeho hodnocením, skladováním i ošetřováním. Přihlíží jak k biologickým, tak k chemicko-fyzikálním vlastnostem.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jindřich Rež
Další autoři
Josef Šoch
Jaroslav Kalaš
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
148 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Merkur, 1967
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnice jakosti a kontroly potravin
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0592.695