Školní atlas mikroorganismů pro 1. až 4. ročník SPŠ [střední průmyslové školy] potravinářských
Do atlasu byly zařazeny užitečné i škodlivé mikroorganismy vyskytující se v potravinářském průmyslu. Jsou rozděleny do tří samostatných oddílů: baktérie, kvasinky a kvasinkové mikroorganismy a plísně. U každého mikroorganismuje uvedena jeho fotografie, stručná charakteristika jeho morfologických, fyziologických a kultivačních vlastností, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 178, [1] s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1978
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Popis jednotky
- Jmenné rejstříky
S fot. v textu
Vazba: Metoděj Sychra
4200 výt.
DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |