Konzervář : Technologie pro 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Balaštík, 1925-2014
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
271, [1] s. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1977
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potrav. literatury
Popis jednotky
Přehl. lit.
S obr., fot. a tb. v textu
Vazba: Karel Míšek
1200 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


MARC

LEADER 00000cam a22000001 4500
001 0924848
003 CZ-LiKVK
005 20220208155524.2
007 tu
008 970613s1977----xr------------0|0-0-cze--
015 |a cnb000247940 
020 |q (Váz.) :  |c Kč 15,00 
035 |a (OCoLC)42114506 
040 |a ABA001  |b cze  |c HKA001  |d ABA001  |d LIA001 
100 1 |a Balaštík, Jaroslav,  |d 1925-2014  |4 aut  |7 jk01010626 
245 1 0 |a Konzervář :  |b Technologie pro 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol /  |c Jaroslav Balaštík 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1977  |e (Brno :  |f Tisk 1) 
300 |a 271, [1] s. ;  |c 8° 
490 1 |a Řada potrav. literatury 
500 |a Přehl. lit. 
500 |a S obr., fot. a tb. v textu 
500 |a Vazba: Karel Míšek 
500 |a 1200 výt. 
830 0 |a Řada potrav. literatury 
910 |a LIA001 
996 |b 2510013185420  |c A 88952  |l ZLISKL  |s A  |a 24  |w 0924848_0001  |t LIA001.2510013185420