Výroba zmrazených potravin
Mrazírenský průmysl nejen potraviny uskladňuje, ale i vyrábí polotovary a hotová jídla. Celou jeho problematiku obsáhla tato kniha. Poznáváme složení potravin, vliv teploty na průběh fyzikálních, chemických, biochemických a makrobiálních změn v potravinách, teoretické základy a způsoby zmrazování, zmrazovací zařízení a požadavky … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 282 stran : ilustrace.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1963.
- Vydání
- Vydání první
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: