Výroba zmrazených potravin

To chci

Mrazírenský průmysl nejen potraviny uskladňuje, ale i vyrábí polotovary a hotová jídla. Celou jeho problematiku obsáhla tato kniha. Poznáváme složení potravin, vliv teploty na průběh fyzikálních, chemických, biochemických a makrobiálních změn v potravinách, teoretické základy a způsoby zmrazování, zmrazovací zařízení a požadavky celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Hrubý
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
282 stran : ilustrace.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1963.
Vydání
Vydání první
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna AV ČR - Jenštejn
Depozitář / do 2 prac. dnů
F 63882