Stravování zaměstnanců a pracovní cesty : v otázkách a odpovědích

To chci

Problematika služebních cest zaměstnanců i podnikatelů, stanovování výše stravného u služebních cest, pravidla nároku na stravné a kapesné na cestách.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
91 s. + + 1 vyhláška MF č. 114/2002 Sb.
Vydáno
Praha : Aspi, 2003
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Otázky & odpovědi z praxe
Témata
ISBN
80-86395-66-9 (brož.)

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad