Upřesnění mikrobiálních limitů pracovních materiálů fázové analýzy hygieny získávání mléka = Specification of microbial limits of working materials of milking hygiene phase analyse
Hygienická kvalita syrového mléka je základním předpokladem výše jeho farmářské ceny, kvality mléčných výrobků, konkurenceschopnosti mléčných výrobků na trhu a bezpečnosti mléčného potravinového řetězce. Modernizace dojicí technologie přinesla zlepšení hygienické kvality mléka, nicméně technologické chyby lidského faktoru … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- , , , , ,
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- Ilustrace
- Publikováno v
- Mlékařské listy - zpravodaj. -- ISSN 1212-950x. -- Roč. 26, č. 151 (2015), s. iv-ix
- Témata
- Popis jednotky
- 9 grafů, 2 schémata, 5 tabulek
Stálá příloha Věda a výzkum
Instituce:
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Web | Odkaz | Česká zemědělská a potravinářská bibliografie |