Upřesnění mikrobiálních limitů pracovních materiálů fázové analýzy hygieny získávání mléka = Specification of microbial limits of working materials of milking hygiene phase analyse

To chci

Hygienická kvalita syrového mléka je základním předpokladem výše jeho farmářské ceny, kvality mléčných výrobků, konkurenceschopnosti mléčných výrobků na trhu a bezpečnosti mléčného potravinového řetězce. Modernizace dojicí technologie přinesla zlepšení hygienické kvality mléka, nicméně technologické chyby lidského faktoru celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Oto Hanuš, 1957-
Další autoři
Kamila Sojková , Marcela Klimešová, 1960- , Petr Roubal , Jaroslav Kopecký, Radoslava Jedelská , Ludmila Nejeschlebová
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
Ilustrace
Publikováno v
Mlékařské listy - zpravodaj. -- ISSN 1212-950x. -- Roč. 26, č. 151 (2015), s. iv-ix
Témata
Popis jednotky
9 grafů, 2 schémata, 5 tabulek
Stálá příloha Věda a výzkum

Instituce:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie