The effects of modified atmosphere packaging on the microbiological properties of fresh common carp (Cyprinus carpio L.) = Vplyv modifikovanej atmosféry na mikrobiologické vlastnosti kapra obyčajného (Cyprinus carpio L.)

To chci

Cieľom štúdie bolo porovnať mieru rastu celkového počtu mikroorganizmov (CPM), počtu psychrotrofných mikroorganizmov (PPM), koliformných baktérií a E. coli v porciách kapra obyčajného balených do dvoch rôznych modifikovaných atmosfér (experimentálna MAP1: 70 % N2/30 % CO2; experimentálna MAP2: 80 % O2/20 % CO2) a vzduchu (kontrolné vzorky) celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Katarína Hudecová
Další autoři
Hana Buchtová, 1959-
Iva Steinhauserová, 1960-
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
4 il.
Publikováno v
Acta veterinaria. -- ISSN 0001-7213. -- Roč. 79, č. suppl. 9 (2010), s. S93-S100
Témata
Popis jednotky
3 grafy, 1 tabulka
Bibliografie
Literatura na s. S99-S100

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Neznámý