The effects of modified atmosphere packaging on the microbiological properties of fresh common carp (Cyprinus carpio L.) = Vplyv modifikovanej atmosféry na mikrobiologické vlastnosti kapra obyčajného (Cyprinus carpio L.)
Cieľom štúdie bolo porovnať mieru rastu celkového počtu mikroorganizmov (CPM), počtu psychrotrofných mikroorganizmov (PPM), koliformných baktérií a E. coli v porciách kapra obyčajného balených do dvoch rôznych modifikovaných atmosfér (experimentálna MAP1: 70 % N2/30 % CO2; experimentálna MAP2: 80 % O2/20 % CO2) a vzduchu (kontrolné vzorky) … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 4 il.
- Publikováno v
- Acta veterinaria. -- ISSN 0001-7213. -- Roč. 79, č. suppl. 9 (2010), s. S93-S100
- Témata
- Popis jednotky
- 3 grafy, 1 tabulka
- Bibliografie
- Literatura na s. S99-S100
:
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Web | Odkaz | Neznámý |