Counts of psychrotrophic lipolytic bacteria in cow’s raw milk samples from the aspect of technological quality

To chci

The objective of the study was to analyze the relationship of psychrotrophic lipolytic bacteria in milk with the level of free fatty acids as an indicator of technological quality of milk on dairy farms with different management technology. The contamination of bulk samples of cow’s raw milk (n=110) by psychrotrophic lipolytic bacteria (PLiBC) and total counts celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Růžena Cempírková, 1945-
Další autoři
Magda Mikulová
Jan Trávníček, 1954-
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
6 il.
Publikováno v
Journal of Agrobiology. -- ISSN 1803-4403. -- Roč. 26, č. 2 (2009), s. 113-121
Témata
Popis jednotky
3 grafy, 3 tabulky
Bibliografie
Literatura na s. 117-118

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL