SE-HPLC separation of myosin complex with tannins from bearberries (Arctostaphylos uva-ursi L. Sprengel) leaves – a short communication

To chci

Phenolic compounds were extracted from bearberry (Arctostaphylos uva-ursi L. Sprengel) leaves into 95% (v/v) ethanol. The tannin constituents were separated from the crude extract using Sephadex LH-20 column chromatography with 95% (v/v) ethanol and 50% (v/v) acetone as the mobile phases. Myosin was isolated and purified from excised pork knuckle muscles using celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ryszard Amarowicz
Další autoři
Ronald B. Pegg
Agnieszka Kosińska
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
3 il.
Publikováno v
Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Roč. 27, č. 5 (2009), s. 386-391
Témata
Popis jednotky
Grafy
Bibliografie
Bibliografie na s. 390-391 (27 zázn.)

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL