Houby v přírodě a na talíři : určování a recepty

To chci

Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, plněné žampiony, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečných dvojníků. Jednotlivé charakteristiky doplňuje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Renate Volk
Další autoři
Fridhelm Volk, 1942-
Jiří Váňa, 1940-2018
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
191 s. : il. ; 20 cm
Vydáno
V Praze : Knižní klub, 2004
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Vydala Euromedia Group - Knižní klub
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
80-242-1136-X

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Výměnný fond
C 315.520 DK
Absenčně
Načítá se…
Výměnný fond
C 315.520 DK1