Biopotraviny : hodnocení kvality, zpracování a marketing

To chci

Studie přibližuje základní cíle i principy ekologického zemědělství a zpracování bioprodukce.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Moudrý, 1946-
Další autoři
Jaroslav Prugar, 1928-2012
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
34 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2002
Edice
Příručka ekologického zemědělce ; 1/2002
Témata
Popis jednotky
2500 výt.
ISBN
80-7271-111-3 (Ústav zemědělských a potravinářských informací : brož.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Lidická - půjčovna
B 43.133 v1