Houby v lese a na talíři
Kniha uvádí profily nejčastěji sbíraných jedlých druhů hub i jejich charakteristické rysy. Zároveň na řadě fotografií upozorňuje na možnost záměny. Přináší i osvědčené chutné recepty na houbová jídla a praktické tipy, jak jednotlivé druhy správně mrazit a zavařovat.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 127 stran : barevné ilustrace ; 19 cm
- Vydáno
-
Praha :
Euromedia Group,
2024
- Vydání
- Vydání první
- Edice
- Esence (Euromedia Group)
- Témata
- Popis jednotky
- Obálkový podnázev: 2 v 1 - klíč k určování hub a kuchařka
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN
- 978-80-242-9855-9
Instituce:
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu