Výživa a stravování školních dětí a studující mládeže : jídelní lístky a receptury
Praktická příručka pojednává v textové části o hlavních zásadách správné výživy, hygienických požadavcích na zařízení a provoz kuchyní, o organizaci práce, spotřebních normách atd. Obsahuje vzorové jídelní lístky sestavené podle ročních období a věkových stupňů. Její součástí je i obsažná kartotéka receptur s údaji … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 334 s. + příl.
- Vydáno
-
Praha :
Státní zdravotnické nakladatelství,
1964
- Vydání
- 1. vyd.
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Instituce:
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.