Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni : koření a hořčice, houby, med, léčivé octy a oleje : prevence a terapie pomocí domácích prostředků

To chci

Přehled známých účinných přírodních antibiotických prostředků, které lze běžně využívat při přípravě pokrmů. Rejstřík obsahových látek a přírodních prostředků, přehled zdravotních problémů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Jonáš, 1945-
Další autoři
Jiří Kuchař, 1960-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
214 stran ; 22 cm
Vydáno
Praha : Eminent, 2020
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstříky
ISBN
978-80-7281-552-4

Instituce:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Místní veřejná knihovna, Praha 9-Horní Počernice
Městská knihovna Blansko
Knihovna univerzitního kampusu - fond Lékařské fakulty MU Brno
Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně - Lékařská knihovna
35928
Městská knihovna Kuřim
Knihovna a Muzeum Aš, příspěvková organizace
Městská knihovna Děčín, příspěvková organizace
Městská knihovna Boženy Němcové Domažlice
Městská knihovna, kulturní a informační centrum Jáchymov
Městská knihovna Žatec
Městské kulturní středisko Nový Jičín, příspěvková organizace - Městská knihovna Nový Jičín
Městská knihovna Bílovec
Knihovna města Ostravy, příspěvková organizace
Městská knihovna Kostelec nad Orlicí
Regionální knihovna Teplice, příspěvková organizace
Krajská nemocnice T.Bati, a.s. - Středisko vědeckých informací Zlín
22088