Human nutrition in the developing world

To chci

In this publication, Professor Michael Latham draws upon his far-reaching experience in the field of international nutrition to provide a rich source of information about nutrition science, public health, food science and public policy. The text summarizes key points in human nutrition and provides information about protein, fats, carbohydrates, minerals and celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Michael C. Latham, 1928-2011
Další autoři
Organizace OSN pro výživu a zemědělství
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
x, 508 s. : il. ; 24 cm
Vydáno
Rome : FAO of the United Nations, 1997
Edice
FAO food and nutrition series
Témata
Bibliografie
Bibliografie na s. 493-498
Obsahuje rejstřík
ISBN
92-5-103818-X

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Česká zemědělská univerzita v Praze - Knihovna ČZU
Knihovna univerzitního kampusu - fond Lékařské fakulty MU Brno
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. - knihovna
B 2969