Human nutrition in the developing world
In this publication, Professor Michael Latham draws upon his far-reaching experience in the field of international nutrition to provide a rich source of information about nutrition science, public health, food science and public policy. The text summarizes key points in human nutrition and provides information about protein, fats, carbohydrates, minerals and … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- x, 508 s. : il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Rome :
FAO of the United Nations,
1997
- Edice
- FAO food and nutrition series
- Témata
- Bibliografie
- Bibliografie na s. 493-498
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 92-5-103818-X
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Česká zemědělská univerzita v Praze - Knihovna ČZU
|
|
||||||
|
Knihovna univerzitního kampusu - fond Lékařské fakulty MU Brno
|
|
||||||
|
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna
|
|
||||||
|
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. - knihovna
|
|
B 2969 |