Návod k topografické pitvě. Část II., Pitva hrudníku, zad, břicha a pánve
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 111 stran : ilustrace
- Vydáno
-
Praha :
Státní pedagogické nakladatelství,
1963
- Vydání
- Vydání druhé
- Edice
- Učební texty vysokých škol
- Témata
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Národní muzeum - Knihovna Národního muzea
|
|
||||||
|
Univerzita Karlova - 1. lékařská fakulta - Ústav vědeckých informací
|
|
||||||
|
Univerzita Karlova - Přírodovědecká fakulta - Biologická knihovna
|
|
||||||
|
Univerzita Karlova - Ústav dějin UK a archiv UK - Knihovna
|
|
||||||
|
Knihovna univerzitního kampusu - fond Lékařské fakulty MU Brno
|
|