Inkrustace v cukrovarnictví : Určeno pro techn. kádry cukrovarnického prům.
Příručka podává soubor poznatků a nových názorů o příčinách, tvorbě, způsobu odstraňování a analysách inkrustačních hmot, které se vyskytují v různých částech provozu a brání plynulosti výroby v cukerním průmyslu. V části technologické je pojednáno o tvoření inkrustací působením různých anorganických i organických … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 104 s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Průmyslové vydavatelství,
1951
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Knižnice potravinářského průmyslu
Skupina cukrovarnických příruček - Témata
- Popis jednotky
- 1500 výt.
Il.
Přehled lit.
Věcný rejstřík - Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Instituce:

Záznam není součástí řezu