Inkrustace v cukrovarnictví : Určeno pro techn. kádry cukrovarnického prům.

To chci

Příručka podává soubor poznatků a nových názorů o příčinách, tvorbě, způsobu odstraňování a analysách inkrustačních hmot, které se vyskytují v různých částech provozu a brání plynulosti výroby v cukerním průmyslu. V části technologické je pojednáno o tvoření inkrustací působením různých anorganických i organických celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Atanas Mirčev, 1896-1974
Další autoři
K. Černý
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
104 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Průmyslové vydavatelství, 1951
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnice potravinářského průmyslu
Skupina cukrovarnických příruček
Témata
Popis jednotky
1500 výt.
Il.
Přehled lit.
Věcný rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Národní technické muzeum - Knihovna
A3309