Technologie pekařství. 2. díl, Bílé pekárny - výrobny bílého pečiva
Druhý díl příručky poučuje o surovinách, pecích a budovách pro výrobu bílého pečiva, o použití kvasnic (vedení těsta), o mísení a ručním dělení těsta na bílé pečivo. Obsahuje poznatky o výrobě pečiva hladkého, pleteného, jemného (luxusního), sucharů, tyčinek, preclíků, zázvorek, strouhanky a kostek do houskových knedlíků. … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 261, [1] s. : [3] příl. [55] s. obr. příl. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Úroda,
1953
- Vydání
- 1. vyd.
- Popis jednotky
- Přehl. lit.
Podnázev části: Populárně odb. pojednání o provozovnách pro výrobu bílého pečiva a o technologickém postupu při této výrobě
Vyd. Ústř. rada družstev
5000 výt.
Instituce:
Další knihovny
Záznam není součástí řezu