Technologie pekařství. 2. díl, Bílé pekárny - výrobny bílého pečiva

To chci

Druhý díl příručky poučuje o surovinách, pecích a budovách pro výrobu bílého pečiva, o použití kvasnic (vedení těsta), o mísení a ručním dělení těsta na bílé pečivo. Obsahuje poznatky o výrobě pečiva hladkého, pleteného, jemného (luxusního), sucharů, tyčinek, preclíků, zázvorek, strouhanky a kostek do houskových knedlíků. celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Josef Spousta, 1886-1969
Ústřední rada družstev
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
261, [1] s. : [3] příl. [55] s. obr. příl. ; 8°
Vydáno
Praha : Úroda, 1953
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
Přehl. lit.
Podnázev části: Populárně odb. pojednání o provozovnách pro výrobu bílého pečiva a o technologickém postupu při této výrobě
Vyd. Ústř. rada družstev
5000 výt.

Instituce:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Mendelova univerzita v Brně - Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb - Knihovna
UK-13854/II/1