The effects of feeding various forages on fatty acid composition of bovine milk fat: A review

To chci

The nutritional image of bovine milk fat has suffered for years because of the association of saturated fatty acids and coronary heart disease. Thus the alteration of fatty acid composition has been a long-term strategy. Forages, even though containing a relatively low level of lipids, are the cheapest and often the major source of beneficial unsaturated fatty celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Pavel Kalač, 1943-
Další autoři:
Eva Samková
Typ dokumentu:
Články
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science. -- ISSN 1212-1819. -- Roč. 55, č. 12 (2010), s. 521-537
Témata:
Popis jednotky:
5 tabulek
Fyzický popis:
5 il.
Bibliografie:
Literatura na s. 533-537

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Neznámá dostupnost Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Web Neznámá dostupnost Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL

Podobné