Možnosti ovlivnění kvality mléka v prvovýrobě a na začátku zpracování
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 4 il.
- Publikováno v
- Náš chov. -- ISSN 0027-8068. -- Roč. 68, č. 5 (2008), s. 86, 88, 90
Výroba mléka a jeho zpeněžování [příloha] - Témata
- Popis jednotky
- 2 barev. fot., 2 grafy
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb000109290 | ||
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20081003113815.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 081002s2008 xr do f 000 0 cze d | ||
040 | |a ABA009 |b cze | ||
072 | 7 | |a 636 |x Chov zvířat. Živočišná výroba |2 Konspekt |9 24 | |
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
072 | 7 | |a 614 |x Veřejné zdraví a hygiena |2 Konspekt |9 14 | |
080 | |a 636.2 |2 MRF-sel | ||
080 | |a 637.1 |2 MRF-sel | ||
080 | |a 614.3 |2 MRF-sel | ||
100 | 1 | |a Peroutková, Jitka, |u Milcom, a. s., Výzkumný ústav mlékárenský, Praha |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Možnosti ovlivnění kvality mléka v prvovýrobě a na začátku zpracování / |c Jitka Peroutková, Marta Pechačová, Petr Roubal |
300 | |b 4 il. | ||
500 | |a 2 barev. fot., 2 grafy | ||
650 | 0 | 9 | |a MILK |
650 | 0 | 9 | |a QUALITY |
650 | 0 | 9 | |a MILK PRODUCTION |
650 | 0 | 9 | |a DAIRY HYGIENE |
650 | 0 | 9 | |a BIOLOGICAL CONTAMINATION |
650 | 0 | 9 | |a PSYCHROPHILIC MICROORGANISMS |
650 | 0 | 9 | |a PSEUDOMONAS |
650 | 0 | 9 | |a MICROCOCCUS |
650 | 0 | 9 | |a ENZYME ACTIVITY |
650 | 0 | 9 | |a LIPOLYSIS |
650 | 0 | 9 | |a ESTERASES |
650 | 0 | 9 | |a MILK PRODUCTS |
650 | 0 | 9 | |a DETERIORATION |
650 | 0 | 9 | |a PASTEURIZED MILK |
650 | 0 | 9 | |a UHT MILK |
650 | 0 | 9 | |a YOGHURT |
650 | 0 | 9 | |a BUTTER |
650 | 0 | 9 | |a DRIED MILK |
650 | 0 | 9 | |a CHEESE |
650 | 0 | 9 | |a COOLING |
650 | 0 | 9 | |a LACTOCOCCUS |
650 | 0 | 7 | |a mléko |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a jakost |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a produkce mléka |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a hygiena mléka |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a biologická kontaminace |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a psychrofilní mikroorganismy |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a Pseudomonas |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a Micrococcus |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a enzymatická aktivita |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a lipolýza |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a esterázy |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a mléčné výrobky |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a znehodnocení |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a pasterované mléko |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a trvanlivé mléko |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a jogurt |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a máslo |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a sušené mléko |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a sýr |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a chlazení |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a Lactococcus |2 agrovoc |
653 | 0 | |a lipázy mléčné | |
653 | 0 | |a lipázy bakteriální | |
700 | 1 | |a Pechačová, Marta, |u Milcom, a. s., Výzkumný ústav mlékárenský, Praha |4 aut | |
700 | 1 | |a Roubal, Petr, |u Milcom, a. s., Výzkumný ústav mlékárenský, Praha |4 aut | |
773 | 0 | |t Náš chov |x 0027-8068 |g Roč. 68, č. 5 (2008), s. 86, 88, 90 |q 68:5 |9 2008 | |
773 | 0 | |t Výroba mléka a jeho zpeněžování [příloha] |9 2008 | |
910 | |a ABA009 |x czpb000109290 | ||
990 | |a RS | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001157796&local_base=ANL |