Fermentace směsí laktosy a laktulosy kmenem Lactobacillus acidophilus
The utilisation of lactose, lactulose and their mixtures in fermentation by the strain Lactobacillus acidophilus CCDM 92 was followed. Experiments were carried out in vitro under standard conditions (MRS agar, 1 vol.% of inoculum, cultivation for 16 h at 37 °C). In the course of fermentation, lactose, lactulose and lactic acid (HPLC), the count of bacteria (classic … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 4 il.
- Publikováno v
- Chemické listy. -- ISSN 0009-2770. -- Roč. 101, č. 11 (2007), s. 911-915
- Témata
- Popis jednotky
- Anglické resumé
- Bibliografie
- Literatura
Instituce:
Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Web | Plný text | Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL |