Fermentace směsí laktosy a laktulosy kmenem Lactobacillus acidophilus

To chci

The utilisation of lactose, lactulose and their mixtures in fermentation by the strain Lactobacillus acidophilus CCDM 92 was followed. Experiments were carried out in vitro under standard conditions (MRS agar, 1 vol.% of inoculum, cultivation for 16 h at 37 °C). In the course of fermentation, lactose, lactulose and lactic acid (HPLC), the count of bacteria (classic celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Ivan Bohačenko, Jitka Pinkrová, Jitka Peroutková, Marta Pecháčková
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
4 il.
Publikováno v
Chemické listy. -- ISSN 0009-2770. -- Roč. 101, č. 11 (2007), s. 911-915
Témata
Popis jednotky
Anglické resumé
Bibliografie
Literatura

Instituce:

Informace o knihovně

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL