Technologie pro 2. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : stud. obor 07-2-06 - výroba tuků

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Dlouhý
Další autoři
V. Klozar
E. Pitřík
Typ dokumentu
Knihy
Vydáno
Praha, 1967
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a2200000 4500
001 vkol000520496
003 CZ OlVK
005 20010912094335.0
008 010717s1967 xr f cze
990 |a BK 
015 |a cnb000446948 
035 |a (OCoLC)42171494 
040 |a OLA001  |b cze 
100 1 |a Dlouhý, Pavel 
245 1 0 |a Technologie pro 2. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie :  |b stud. obor 07-2-06 - výroba tuků 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha,  |c 1967 
700 1 |a Klozar, V. 
700 1 |a Pitřík, E. 
910 |a OLA001  |b II 328.911 
996 |b 2650375355  |c II 328.911  |m BOOK  |l Běžný fond  |r Externí sklad-Holice  |n 2  |w 000517464  |u 000010  |s P  |a 24  |j SVK50  |t OLA001.SVK01000520496.SVK50000517464000010