Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu
Druhý díl kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost.Její první část přiblížila různá pojetí jídla a stravování, vyplývající z dobového kontextu, zeměpisné polohy i vývojového stupně konkrétních sociálních … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 331 stran : barevné ilustrace, faksimile ; 21 cm
- Vydáno
-
Pardubice :
Univerzita Pardubice,
2017
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7560-087-5
Instituce:
Středočeská knihovna v Kladně
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1157618 | ||
003 | CZ-KlSVK | ||
005 | 20220208175816.3 | ||
007 | ta | ||
008 | 171121s2017----xr-ah--e------001-0-cze-d | ||
015 | |a cnb002953656 | ||
020 | |a 978-80-7560-087-5 |q (brožováno) : |c Kč 175.00 | ||
035 | |a (OCoLC)1019650670 | ||
040 | |a KLG001 |b cze |e rda | ||
041 | 0 | |a cze |a slo |b eng | |
043 | |a e------ | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |9 19 |2 Konspekt | |
080 | |a 641/642 |2 MRF | ||
080 | |a 641/642(091) |2 MRF | ||
080 | |a (048.8:082) |2 MRF | ||
245 | 0 | 0 | |a Krajiny prostřených i prázdných stolů. |n II., |p Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / |c Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.) |
246 | 3 | 0 | |a Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu |
250 | |a Vydání první | ||
264 | 1 | |a Pardubice : |b Univerzita Pardubice, |c 2017 | |
300 | |a 331 stran : |b barevné ilustrace, faksimile ; |c 21 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
504 | |a Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík | ||
546 | |a Částečně slovenský text, anglické resumé | ||
650 | 0 | 7 | |a gastronomie |z Evropa |2 czenas |7 ph120473 |
650 | 0 | 7 | |a dějiny gastronomie |z Evropa |2 czenas |7 ph484339 |
655 | 7 | |a kolektivní monografie |2 czenas |7 fd501537 | |
700 | 1 | |a Zubáková, Blanka, |d 1987- |4 edt |7 ola2015866516 | |
700 | 1 | |a Lenderová, Milena, |d 1947- |4 edt |7 jn99240000619 | |
700 | 1 | |a Kouba, Miroslav, |d 1979- |4 edt |7 xx0011955 | |
700 | 1 | |a Říha, Ivo, |d 1975- |4 edt |7 js20021104010 | |
910 | |a KLG001 | ||
996 | |b 3179737019 |c J 352190/II |d II.,Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / |l OSVOKL |s A |a 24 |w 1157618_0001 |t KLG001.3179737019 |