Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu

To chci

Druhý díl kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost.Její první část přiblížila různá pojetí jídla a stravování, vyplývající z dobového kontextu, zeměpisné polohy i vývojového stupně konkrétních sociálních celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Blanka Zubáková, 1987- , Milena Lenderová, 1947- , Miroslav Kouba, 1979- , Ivo Říha, 1975-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
331 stran : barevné ilustrace, faksimile ; 21 cm
Vydáno
Pardubice : Univerzita Pardubice, 2017
Vydání
Vydání první
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-7560-087-5

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 1157618
003 CZ-KlSVK
005 20220208175816.3
007 ta
008 171121s2017----xr-ah--e------001-0-cze-d
015 |a cnb002953656 
020 |a 978-80-7560-087-5  |q (brožováno) :  |c Kč 175.00 
035 |a (OCoLC)1019650670 
040 |a KLG001  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |a slo  |b eng 
043 |a e------ 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |9 19  |2 Konspekt 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a 641/642(091)  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
245 0 0 |a Krajiny prostřených i prázdných stolů.  |n II.,  |p Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu /  |c Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.) 
246 3 0 |a Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Pardubice :  |b Univerzita Pardubice,  |c 2017 
300 |a 331 stran :  |b barevné ilustrace, faksimile ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík 
546 |a Částečně slovenský text, anglické resumé 
650 0 7 |a gastronomie  |z Evropa  |2 czenas  |7 ph120473 
650 0 7 |a dějiny gastronomie  |z Evropa  |2 czenas  |7 ph484339 
655 7 |a kolektivní monografie  |2 czenas  |7 fd501537 
700 1 |a Zubáková, Blanka,  |d 1987-  |4 edt  |7 ola2015866516 
700 1 |a Lenderová, Milena,  |d 1947-  |4 edt  |7 jn99240000619 
700 1 |a Kouba, Miroslav,  |d 1979-  |4 edt  |7 xx0011955 
700 1 |a Říha, Ivo,  |d 1975-  |4 edt  |7 js20021104010 
910 |a KLG001 
996 |b 3179737019  |c J 352190/II  |d II.,Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu /  |l OSVOKL  |s A  |a 24  |w 1157618_0001  |t KLG001.3179737019