Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob : [technologie potravin]

To chci

Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Kadlec, 1940-
Další autoři
Karel Melzoch, 1958-
Michal Voldřich, 1962-2013
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
494 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Vydáno
Ostrava : Key Publishing, 2012
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Monografie (Key Publishing)
Témata
Popis jednotky
Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-7418-086-6

Instituce:

Informace o knihovně

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius