Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob : [technologie potravin]
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 494 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
- Vydáno
-
Ostrava :
Key Publishing,
2012
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Monografie (Key Publishing)
- Témata
- Popis jednotky
- Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7418-086-6
Instituce:
Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |