Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha by měla … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 425 s. : barev. il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Ostrava :
Key Publishing,
2014
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Monografie (Key Publishing)
- Témata
- Popis jednotky
- Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7418-208-2
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20142589818 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20171129140630.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 140514s2014 xr a f 001 0 cze | ||
015 | |a cnb002589818 | ||
020 | |a 978-80-7418-208-2 |q (brož.) | ||
035 | |a (OCoLC)883372754 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
041 | 0 | |a cze |b eng | |
043 | |a e-xr--- | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664-021.465 |2 MRF | ||
080 | |a 620.2 |2 MRF | ||
080 | |a (437.3) |2 MRF | ||
080 | |a (048.8:082) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Dostálová, Jana, |d 1943- |7 uzp2006321079 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Potravinářské zbožíznalství : |b technologie potravin / |c Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv |
246 | 3 | 0 | |a Technologie potravin |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Ostrava : |b Key Publishing, |c 2014 | ||
300 | |a 425 s. : |b barev. il. ; |c 24 cm | ||
490 | 1 | |a Monografie | |
500 | |a Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie | ||
504 | |a Obsahuje bibliografie a rejstřík | ||
546 | |a Anglické resumé | ||
650 | 0 | 7 | |a potravinářství |7 ph124430 |z Česko |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potraviny |7 ph115833 |z Česko |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a kvalita potravin |7 ph135653 |z Česko |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a zbožíznalství |7 ph127557 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a food industry and trade |z Czechia |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food |z Czechia |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food quality |z Czechia |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a commodity expertise |2 eczenas |
655 | 7 | |a kolektivní monografie |7 fd501537 |2 czenas | |
655 | 9 | |a collective monographs |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Kadlec, Pavel, |d 1940- |7 xx0007347 |4 aut | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie |7 ko20010091853 | |
830 | 0 | |a Monografie (Key Publishing) | |
856 | 4 | 1 | |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:d5dc2560-02ff-11e7-8830-005056827e51 |y Digitalizovaný dokument |
910 | |a ABA001 | ||
990 | |a BK | ||
996 | |a 2 |b 1002720313 |c 54 F 122139 |l SKLAD KLEMENTINUM 3 |r sklad |s P |n 8 |w 002592325 |u 000020 |j NKC50 |t ABA001.NKC01002589818.NKC50002592325000020 | ||
996 | |a 24 |b 1002807304 |c II 183483 |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND |r sklad |s O |n 5 |w 002592325 |u 000010 |j NKC50 |t ABA001.NKC01002589818.NKC50002592325000010 | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002589818&local_base=NKC |