Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin

To chci

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha by měla celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jana Dostálová, 1943-
Další autoři
Pavel Kadlec, 1940-
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
425 s. : barev. il. ; 24 cm
Vydáno
Ostrava : Key Publishing, 2014
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Monografie (Key Publishing)
Témata
Popis jednotky
Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-7418-208-2

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 nkc20142589818
003 CZ PrNK
005 20171129140630.0
007 ta
008 140514s2014 xr a f 001 0 cze
015 |a cnb002589818 
020 |a 978-80-7418-208-2  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)883372754 
040 |a BOA001  |b cze 
041 0 |a cze  |b eng 
043 |a e-xr--- 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
080 |a 620.2  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
100 1 |a Dostálová, Jana,  |d 1943-  |7 uzp2006321079  |4 aut 
245 1 0 |a Potravinářské zbožíznalství :  |b technologie potravin /  |c Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv 
246 3 0 |a Technologie potravin 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Ostrava :  |b Key Publishing,  |c 2014 
300 |a 425 s. :  |b barev. il. ;  |c 24 cm 
490 1 |a Monografie 
500 |a Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a potravinářství  |7 ph124430  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a zbožíznalství  |7 ph127557  |2 czenas 
650 0 9 |a food industry and trade  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a food  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a food quality  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a commodity expertise  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Kadlec, Pavel,  |d 1940-  |7 xx0007347  |4 aut 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie  |7 ko20010091853 
830 0 |a Monografie (Key Publishing) 
856 4 1 |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:d5dc2560-02ff-11e7-8830-005056827e51  |y Digitalizovaný dokument 
910 |a ABA001 
990 |a BK 
996 |a 2  |b 1002720313  |c 54 F 122139  |l SKLAD KLEMENTINUM 3  |r sklad  |s P  |n 8  |w 002592325  |u 000020  |j NKC50  |t ABA001.NKC01002589818.NKC50002592325000020 
996 |a 24  |b 1002807304  |c II 183483  |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND  |r sklad  |s O  |n 5  |w 002592325  |u 000010  |j NKC50  |t ABA001.NKC01002589818.NKC50002592325000010 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002589818&local_base=NKC