Opavské Slezsko : zde podáváme regionální pokrmy

To chci

Publikace o slezské regionální gastronomii s recepty např. na "Katharajský šnicl" aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alexandr Burda
Další autoři
Irena Korbelářová, 1963-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
67 s. : il. (převážně barev.), 1 mapa ; 25 cm
Vydáno
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2014
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-7510-070-2

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-1337.592