Názvy a popisy jídel : česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky

To chci

Seznam u nás připravovaných jídel se stručnou charakteristikou přípravy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miroslav Slanina
Další autoři
Antonín Srkala
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
431 s.
Vydáno
Praha : Merkur, 1980
Vydání
2., dopl. vyd.
Edice
Knižnice pohostinství a cestovního ruchu
Témata
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 001318356
003 CZ BrMZK
005 20130815091519.0
007 ta
008 130815s1980 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000405625 
035 |a (OCoLC)15069875 
040 |a BAA001  |b cze  |c BAA001  |d ABD001  |e AACR2  |d BOA001 
041 0 |a cze  |a eng  |a fre  |a ger  |a rus 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
100 1 |a Slanina, Miroslav  |7 jk01111790  |4 com 
245 1 0 |a Názvy a popisy jídel :  |b česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky /  |c sestavil Miroslav Slanina a Antonín Srkala 
250 |a 2., dopl. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1980 
300 |a 431 s. 
490 1 |a Knižnice pohostinství a cestovního ruchu 
546 |a Souběžný anglický, francouzský, německý a ruský text 
655 7 |a jazykové slovníky  |7 fd132493  |2 czenas 
700 1 |a Srkala, Antonín  |7 jk01120773  |4 com 
830 0 |a Knižnice pohostinství a cestovního ruchu 
910 |a BOA001  |b 2-0621.114-80 
990 |a BK 
991 |b 201308 
996 7 |b 2619649831  |c 2-0621.114-80  |l HP2  |r DEN  |n 1  |w 001353419  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001318356.MZK50001353419000010