Názvy a popisy jídel : česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky
Seznam u nás připravovaných jídel se stručnou charakteristikou přípravy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 431 s.
- Vydáno
-
Praha :
Merkur,
1980
- Vydání
- 2., dopl. vyd.
- Edice
- Knižnice pohostinství a cestovního ruchu
- Témata
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
Instituce:
Moravská zemská knihovna v Brně
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001318356 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20130815091519.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 130815s1980 xr er|||||||||||cze d | ||
015 | |a cnb000405625 | ||
035 | |a (OCoLC)15069875 | ||
040 | |a BAA001 |b cze |c BAA001 |d ABD001 |e AACR2 |d BOA001 | ||
041 | 0 | |a cze |a eng |a fre |a ger |a rus | |
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
100 | 1 | |a Slanina, Miroslav |7 jk01111790 |4 com | |
245 | 1 | 0 | |a Názvy a popisy jídel : |b česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky / |c sestavil Miroslav Slanina a Antonín Srkala |
250 | |a 2., dopl. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Merkur, |c 1980 | ||
300 | |a 431 s. | ||
490 | 1 | |a Knižnice pohostinství a cestovního ruchu | |
546 | |a Souběžný anglický, francouzský, německý a ruský text | ||
655 | 7 | |a jazykové slovníky |7 fd132493 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Srkala, Antonín |7 jk01120773 |4 com | |
830 | 0 | |a Knižnice pohostinství a cestovního ruchu | |
910 | |a BOA001 |b 2-0621.114-80 | ||
990 | |a BK | ||
991 | |b 201308 | ||
996 | 7 | |b 2619649831 |c 2-0621.114-80 |l HP2 |r DEN |n 1 |w 001353419 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01001318356.MZK50001353419000010 |