Krajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí
Monografie je věnována evropské gastronomii od středověku do 20. století, geograficky je zaměřena na střední Evropu.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 344 stran.
- Vydáno
-
Pardubice-Polabiny :
Univerzita Pardubice,
2016.
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje seznam použitých zkratek
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy v textu a jmenný rejstřík
- ISBN
- 978-80-7560-026-4
MARC
LEADER | 00000nam a22000004i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 002114208 | ||
003 | CZ PrAS | ||
005 | 20190328151446.0 | ||
008 | 170216s2016 xr f 001 0 cze d | ||
015 | |a cnb002859906 | ||
020 | |a 978-80-7560-026-4 |q (brožováno) | ||
040 | |a ABA007 |b cze |e rda | ||
041 | 0 | |a cze |a slo |b eng | |
043 | |a e------ | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641/642 |2 MRF | ||
080 | |a 640 |2 MRF | ||
080 | |a 641/642(091) |2 MRF | ||
080 | |a (4) |2 MRF | ||
080 | |a (048.8:082) |2 MRF | ||
245 | 0 | 0 | |a Krajiny prostřených i prázdných stolů. |n I., |p Evropská gastronomie v proměnách staletí / |c Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.). |
246 | 3 | 0 | |a Evropská gastronomie v proměnách staletí |
246 | 3 | |a Krajiny prostřených i prázdných stolů I | |
250 | |a Vydání první | ||
264 | 1 | |a Pardubice-Polabiny : |b Univerzita Pardubice, |c 2016. | |
300 | |a 344 stran. | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Obsahuje seznam použitých zkratek | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy v textu a jmenný rejstřík | ||
546 | |a Částečně slovenský text, anglické resumé | ||
520 | |a Monografie je věnována evropské gastronomii od středověku do 20. století, geograficky je zaměřena na střední Evropu. | ||
650 | 0 | 7 | |a jídlo |7 ph634636 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a stravování |7 ph182426 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a dějiny gastronomie |7 ph484339 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a food |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a catering |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a history of gastronomy |2 eczenas |
651 | 7 | |a Evropa |7 ge137210 |2 czenas | |
651 | 9 | |a Europe |2 eczenas | |
655 | 7 | |a kolektivní monografie |7 fd501537 |2 czenas | |
655 | 9 | |a collective monographs |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Zubáková, Blanka, |d 1987- |7 ola2015866516 |4 edt | |
700 | 1 | |a Lenderová, Milena, |d 1947- |7 jn99240000619 |4 edt |4 aui | |
700 | 1 | |a Kouba, Miroslav, |d 1979- |7 xx0011955 |4 edt | |
700 | 1 | |a Říha, Ivo, |d 1975- |7 js20021104010 |4 edt | |
856 | 4 | 1 | |u https://kramerius.lib.cas.cz/uuid/uuid:fe36807f-2e9f-47b2-be74-0f082b838946 |y Digitální knihovna AV ČR |
911 | |a ABA007 |d zdigitalizováno |u https://kramerius.lib.cas.cz/uuid/uuid:fe36807f-2e9f-47b2-be74-0f082b838946 | ||
990 | |a BK | ||
996 | 7 | |b 26001701129 |c F 146573 |l Knihovna AV ČR - Národní |m KNAV |r Depozitář / do 30 minut |n 2 |p N ON:KNAV:2017 |w 002114208 |u 000010 |k 20170308 |e ABA007 |a 1 |s A |j KNA50 |g A |t ABA007.KNA01002114208.KNA50002114208000010 | |
910 | |a ABA007 |