Krajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí

To chci

Monografie je věnována evropské gastronomii od středověku do 20. století, geograficky je zaměřena na střední Evropu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Blanka Zubáková, 1987- , Milena Lenderová, 1947- , Miroslav Kouba, 1979- , Ivo Říha, 1975-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
344 stran.
Vydáno
Pardubice-Polabiny : Univerzita Pardubice, 2016.
Vydání
Vydání první
Témata
Popis jednotky
Obsahuje seznam použitých zkratek
Bibliografie
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy v textu a jmenný rejstřík
ISBN
978-80-7560-026-4

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a22000004i 4500
001 002114208
003 CZ PrAS
005 20190328151446.0
008 170216s2016 xr f 001 0 cze d
015 |a cnb002859906 
020 |a 978-80-7560-026-4  |q (brožováno) 
040 |a ABA007  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |a slo  |b eng 
043 |a e------ 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a 640  |2 MRF 
080 |a 641/642(091)  |2 MRF 
080 |a (4)  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
245 0 0 |a Krajiny prostřených i prázdných stolů.  |n I.,  |p Evropská gastronomie v proměnách staletí /  |c Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.). 
246 3 0 |a Evropská gastronomie v proměnách staletí 
246 3 |a Krajiny prostřených i prázdných stolů I 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Pardubice-Polabiny :  |b Univerzita Pardubice,  |c 2016. 
300 |a 344 stran. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Obsahuje seznam použitých zkratek 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy v textu a jmenný rejstřík 
546 |a Částečně slovenský text, anglické resumé 
520 |a Monografie je věnována evropské gastronomii od středověku do 20. století, geograficky je zaměřena na střední Evropu. 
650 0 7 |a jídlo  |7 ph634636  |2 czenas 
650 0 7 |a stravování  |7 ph182426  |2 czenas 
650 0 7 |a dějiny gastronomie  |7 ph484339  |2 czenas 
650 0 9 |a food  |2 eczenas 
650 0 9 |a catering  |2 eczenas 
650 0 9 |a history of gastronomy  |2 eczenas 
651 7 |a Evropa  |7 ge137210  |2 czenas 
651 9 |a Europe  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Zubáková, Blanka,  |d 1987-  |7 ola2015866516  |4 edt 
700 1 |a Lenderová, Milena,  |d 1947-  |7 jn99240000619  |4 edt  |4 aui 
700 1 |a Kouba, Miroslav,  |d 1979-  |7 xx0011955  |4 edt 
700 1 |a Říha, Ivo,  |d 1975-  |7 js20021104010  |4 edt 
856 4 1 |u https://kramerius.lib.cas.cz/uuid/uuid:fe36807f-2e9f-47b2-be74-0f082b838946  |y Digitální knihovna AV ČR 
911 |a ABA007  |d zdigitalizováno  |u https://kramerius.lib.cas.cz/uuid/uuid:fe36807f-2e9f-47b2-be74-0f082b838946 
990 |a BK 
996 7 |b 26001701129  |c F 146573  |l Knihovna AV ČR - Národní  |m KNAV  |r Depozitář / do 30 minut  |n 2  |p N ON:KNAV:2017  |w 002114208  |u 000010  |k 20170308  |e ABA007  |a 1  |s A  |j KNA50  |g A  |t ABA007.KNA01002114208.KNA50002114208000010 
910 |a ABA007