Influence of Thermal and Pressure Treatments on Inhibition of Potato Tuber Sprouting

To chci

The effect of short duration thermal treatments (60 and 65 degC for 1 min) and low intensity high pressure treatments (15 and 30 MPa for 10 min) on the sprouting of potato tubers was applied individually and sequentially, as an attempt to achieve higher inhibitory effects. Thermal treatments only slightly reduced sprouting, evaluated by the number of sprouted celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Elisabete Maria Cruz Alexandre
Další autoři:
Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Jorge Manuel Alexandre Saraiva
Typ dokumentu:
Články
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Roč. 33, č. 6 (2015), s. 524-530
Témata:
Popis jednotky:
8 fotografií, 6 grafů, 1 tabulka
Fyzický popis:
15 ilustrací
Bibliografie:
Literatura na straně 529-530 (17 záznamů)

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Neznámá dostupnost Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL
Web Neznámá dostupnost Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie