Vliv podmínek skladování na kvalitu masa divokých prasat = Effect of storage conditions on the quality of wild boar meat
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 4 il.
- Publikováno v
- Veterinářství. -- ISSN 0506-8231. -- Roč. 63, č. 9 (2013), s. 688-691
- Témata
- Popis jednotky
- 3 grafy, 1 tabulka
- Bibliografie
- Literatura na s. 691 (8 záznamů)
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb000150291 | ||
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20140210162738.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 140206s2013 xr ad f b 000 0 cze d | ||
040 | |a ABA009 |b cze | ||
041 | 0 | |a cze |b eng | |
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
072 | 7 | |a 639.1 |x Myslivost |2 Konspekt |9 24 | |
080 | |a 637.55 |2 MRF | ||
080 | |a 639.111.1 |2 MRF | ||
245 | 0 | 0 | |a Vliv podmínek skladování na kvalitu masa divokých prasat = |b Effect of storage conditions on the quality of wild boar meat / |c I. Svobodová, F. Ježek, G. Bořilová ... [et al.] |
246 | 3 | 1 | |a Effect of storage conditions on the quality of wild boar meat |
300 | |b 4 il. | ||
500 | |a 3 grafy, 1 tabulka | ||
504 | |a Literatura na s. 691 (8 záznamů) | ||
546 | |a Český text, český a anglický souhrn | ||
650 | 0 | 9 | |a GAME MAMMALS |
650 | 0 | 9 | |a WILD BOAR |
650 | 0 | 9 | |a GAME MEAT |
650 | 0 | 9 | |a STORAGE |
650 | 0 | 9 | |a TEMPERATURE |
650 | 0 | 9 | |a DURATION |
650 | 0 | 9 | |a ORGANOLEPTIC PROPERTIES |
650 | 0 | 9 | |a MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
650 | 0 | 9 | |a POSTMORTEM CHANGES |
650 | 0 | 9 | |a AUTOLYSIS |
650 | 0 | 9 | |a PROTEOLYSIS |
650 | 0 | 9 | |a LEGS (MEAT) |
650 | 0 | 9 | |a COLOUR |
650 | 0 | 9 | |a SMELL |
650 | 0 | 9 | |a Microorganism counting |
650 | 0 | 9 | |a PSYCHROPHILIC MICROORGANISMS |
650 | 0 | 9 | |a LACTIC ACID BACTERIA |
650 | 0 | 9 | |a MEAT HYGIENE |
650 | 0 | 7 | |a lovná zvěř |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a srstnatá zvěř |7 ph171319 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a černá zvěř |7 ph136871 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a maso |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a zvěřina |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a skladování |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a teplota |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a trvání |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a organoleptické vlastnosti |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a mikrobiologická analýza |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a posmrtné změny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a autolýza |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a proteolýza |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a kýty |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a barva |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a pach |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a počítání mikroorganismů |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a psychrofilní mikroorganismy |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a baktérie mléčného kvašení |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a hygiena masa |2 agrovoc |
700 | 1 | |a Svobodová, Irena |u Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa, Brno |7 uzp2012699282 |4 aut | |
700 | 1 | |a Ježek, František |u VFU, FVHE, Ústav hygieny a technologie masa, Brno |7 uzp2010555031 |4 aut | |
700 | 1 | |a Bořilová, Gabriela |u VFU, FVHE, Ústav hygieny a technologie masa, Brno |7 uzp2012699286 |4 aut | |
700 | 1 | |a Hutařová, Zdeňka, |u VFU, FVHE, Ústav veřejného veterinářství, ochrany zvířat a welfare, Brno |4 aut | |
773 | 0 | |t Veterinářství |x 0506-8231 |g Roč. 63, č. 9 (2013), s. 688-691 |q 63:9 |9 2013 | |
856 | 4 | 1 | |u https://old2.profipress.cz/archiv/veterinarstvi-92013/#page/46 |q text/pdf |y Plný text |4 N |
910 | |a ABA009 |x czpb000150291 | ||
990 | |a RS | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001488712&local_base=ANL |